Wat doen wij

De Gemeente Amsterdam heeft aan 7 buurtteamorganisaties (in elk stadsdeel 1) de opdracht gegeven om uitvoering te geven aan Buurtteam Amsterdam.

 

De buurtteamorganisaties bestaan uit samenwerkingen met maatschappelijke dienstverleners en aanbieders van aanvullende ondersteuning. De buurtteams leveren dan ook zelf een groot deel van de ondersteuning. Tegelijkertijd is het buurtteam partner in de buurt waarin alle organisaties -, zorg, welzijn, veiligheid, wonen, formeel en informeel – er gezamenlijk voor zorgen dat inwoners de juiste ondersteuning krijgen. Hierdoor kan zorg breed en in samenhang worden aangeboden. Toegankelijk, dichtbij en laagdrempelig. Zorg en ondersteuning wordt daarmee beter vindbaar voor Amsterdammers.

 

Buurtteams zijn dé plek waar Amsterdammers terecht kunnen voor vragen en ondersteuning op het van gebied van zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, meedoen of veiligheid. Elk buurtteam bestaat uit professionele hulpverleners met verschillende expertises.

Deze website is voor zakelijke contacten van Buurtteam Amsterdam Centrum.  

Bent u Amsterdammer en heeft u vragen over zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, meedoen of veiligheid? Kunt u (tijdelijk) extra steun gebruiken? Wij zijn er voor u!  Ga naar www.buurtteamamsterdam.nl/centrum

buurtteams_centrum11062-_2-web-zonder-platen-1000x724