Werken bij

In ieder buurtteam in Amsterdam werken professionals met verschillende expertises en kennisgebieden nauw met elkaar samen binnen 1 team.

 

Heb jij interesse om te werken bij Buurtteam Amsterdam Centrum?

Binnen een buurtteam krijg jij de ruimte en verantwoordelijkheid om samen met jouw cliënten en buurtbewoners te werken aan het versterken van hun veerkracht. Dat doe je samen met alle partners in de buurt en als het nodig is, betrek je daar andere specialisten bij. Zodat alle Amsterdammers mee kunnen doen.

Met jouw talent op de juiste plek

Elk stadsdeel heeft 1 buurtteamorganisatie die verantwoordelijk is voor alle buurtteams in dat stadsdeel. De buurtteams vormen met elkaar Buurtteam Amsterdam. Ze werken allemaal vanuit dezelfde visie en aanpak. Eén waarbij we geloven in de meerwaarde van een outreachende aanpak; een aanpak waarbij we inzetten op contact maken, praktische hulp, mensen uit hun isolement halen en bij hun omgeving betrekken. Elk stadsdeel heeft een eigen dynamiek en problematiek.

Werken als vrijwilliger

Als vrijwilliger wil je graag iets doen voor een ander. Je vindt het leuk om een rol te spelen in je buurt. Of je wilt ervaring opdoen met werk. Een buurtteam is een geschikte plek, waar je jouw talenten als vrijwilliger kunt inzetten. Jouw werk heeft veel waarde voor de buurt. Want door jou kunnen wij activiteiten en diensten organiseren voor buurtbewoners.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Klik hier voor de meest actuele vacatures voor betaalde functies, vrijwilligerswerk en stageplaatsen.

buurtteams_centrum11062-_2-web-zonder-platen-1000x724
buurtteams_centrum10999_2-web-1000x724
buurtteams-centrum5191-web-1000x724